Saga Carlgren
Jag har arbetat på Carlgrens Ord & Bild sedan våren 2002 t.o.m. våren 2007. Precis som för alla andra på firman finns det mycket förutom grafisk formgivning, information och webdesign som intresserar och engagerar mig.

Musiken hamnar alltid i fokus...
Jag har sjungit i olika sammanhang sedan jag var barn. Det har varit i revyer, musikaler, rock och popband, krogshower, olika körer, vokalensembler, på bröllop, begravningar och alla möjliga andra sammanhang. På senare år har jag även jobbat en del som studiosångerska och även staterat i musikalen "Ditte - människodotter" på Länsteatern på Gotland.
För några år sedan arbetade jag med ett eget projekt som kom mig väldigt nära; Besläktade själar, en tolkning av Karin Boyes poesi och Janis Ians musik och hur de på många sätt uttrycker samma sak. Lyssna på några låtar

Teater i olika former har också alltid intresserat mig. I många sammanhang som t.ex. i musikaler får man utöva både musik och skådespel. Jag har dock även skådespelat i kortfilm, (där det alltså inte funnits någon sång inblandad). Kortfilmen Avatar (manus & regi: Jakob Norrby) gjordes av elever på Filmgymnasiet i Visby år 2000 och var med på Novemberfestivalen i Trollhättan samma år (jag fick nöjet att spela en mindre roll). På festivalen beslutade juryn att ge mig ett pris!?!

Till startsidan - To the start page